ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. جلسه کارگروه امکان‌سنجی تعریف استاندارد حلال برای جیره‌های غذایی برگزار شد.
  2. جلسه کارگروه امکان‌سنجی تعریف استاندارد حلال برای جیره‌های غذایی برگزار شد.

در این نشست، معاون پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و رییس مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص به همراه معاون پژوهشی و نمایندگان دانشگاه قم به بررسی ابعاد فنی، علمی و اجرایی استاندارد حلال در حوزه جیره‌های غذایی پرداختند. هدف از تشکیل کارگروه، ارزیابی ظرفیت‌ها و تدوین چارچوب‌های لازم برای ارتقای کیفیت و انطباق محصولات با معیارهای حلال عنوان شد.

تگ ها: