1. تودیع و معارفه مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  2. تودیع و معارفه مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  3. تودیع و معارفه مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار شد

طی مراسمی در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی از زحمات دکتر محبوبه سرابی به عنوان مدیر سابق آموزش و تحصیلات تکمیلی تقدیر شد و دکتر علی رافع طی حکمی برای مدیریت این پست منصوب گردید. 

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، این پژوهشکده از سال 1390 اقدام به جذب دانشجویان دکتری پژوهش محور در رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی از طریق آزمون سراسری نموده است و در حال حاضر پذیرای 42 دانشجوی دکترای در 4 گرایش تخصصی زیست فناوری مواد غذایی، فناوری مواد، شیمی مواد غذایی و صنایع می باشد.

دانشجویان پذیرش شده رساله دکتری خود را در قالب پژوهش های تقاضا محور مورد نیاز بخش صنعت غذا و یا پروژه های ملی و بین الملی، زیر نظر اعضای هیأت علمی پژوهشکده به انجام می رسانند. 

لازم به ذکر است تربیت دانشجویان کارآفرین و حرکت به سمت ایجاد دانشگاه نسل سوم در حوزه صنعت غذا از جمله اهداف آتی این مدیرت در اجرای مسئولیت های محوله به شمار می رود.