1. انتصاب رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به عنوان عضو ثابت کمیته استانداردسازی کالا و خدمات حلال
  2. انتصاب رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به عنوان عضو ثابت کمیته استانداردسازی کالا و خدمات حلال

رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی از سوی شورای سیاستگذاری و راهبری تجارت کالا و خدمات حلال به عنوان عضو ثابت کمیته استانداردسازی کالا و خدمات حلال منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، شورای سیاستگذاری و راهبری حلال با موافقت هیات وزیران و با هدف صیانت از محصولات و خدمات حلال و هماهنگی اقدامات و فعالیت‌های دولت در زمینه نشان تجاری و برند حلال تشکیل شده است.

اولویت دادن به حضور مؤثر در عرصه بین‌المللی، توسعه و تکمیل زنجیره تولید و تجارت محصولات و خدمات حلال و ارتقای زیرساخت‌ها و سطح کیفی استانداردهای مرتبط با حلال، از دیگر اهداف تشکیل این شورا است.