به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری تور علمی بازدید از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، برای دانش آموزان مقطع متوسطه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، همزمان با هفته پژوهش و فناوری در سراسر کشور، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به منظور افزایش آگاهی در زمینه اهمیت امنیت و ایمنی غذایی و نیز علاقه مندی دانش آموزان به نوآوری در صنعت غذا، اقدام به برگزاری تور علمی بازدید از آزمایشگاه ها، تجهیزات و دستاوردهای این موسسه نمود.
در این تور علمی حدود 100 نفر از دانش آموزان رشته های صنایع غذایی و علوم تجربی از هنرستان دخترانه نیک اندیشان، هنرستان پسرانه شهید یوسفی و دبیرستان علم و فرهنگ از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بازدید کردند و از نزدیک با خدمات فنی، مهندسی و تخصصی این مرکز آشنا شدند.
تگ ها: