در حاشیه نمایشگاه آی فود 2017 که به عنوان هجدهمین رویداد تخصصی سالانه در زمینه مواد غذایی
مطرح می باشد کارگاه آموزشی "کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی" برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، این کارگاه آموزشی جمعه 3 شهریور ماه 1396 با همکاری ستاد توسعه نانو فناوری و پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار خواهد شد.
محورهای برگزاری این کارگاه آموزشی شامل پتانسیل های کاربرد نانو در صنایع غذایی، بسته بندی و چاپ، لبنیات و نوشیدنی ها، تصفیه آب، پساب و هوا، رنگ نانویی و کف پوش و مروری بر برنامه ها و حمایت های ستاد ویژه توسعه فناوری نانو است.
دکتر امیر اشراقی، کارشناس مسئول بخش کشاورزی، صنایع غذائی و بسته بندی به عنوان مدرس در این کارگاه آموزشی به ارائه مطلب خواهند پرداخت.
شایان ذکر است نمایشگاه آی فود 2017 برای نخستین بار با رویکرد نوآوری در صنعت غذا و با همکاری پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و چند نهاد دیگر از 2 الی 5 شهریورماه 96 در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار می شود.