1. مجموعه مقالات همایش بین المللی غذای طیب در سیویلیکا نمایه شد

مجموعه مقالات همایش بین المللی غذای طیب در پایگاه سیویلیکا ناشر تخصصی محتوای علمی کشور نمایه شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مجموعه مقالات اولین همایش بین‌المللی غذای طیب که توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، موسسه کیفیت رضوی وابسته به آستان قدس رضوی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، در پایگاه سیویلیکا نمایه گردید.
شایان ذکر است تعداد 147 مقاله منتشر شده در این همایش با مشارکت  426 پژوهشگر تدوین شده اند که تاکنون حدود 4 هزار بازدید داشته است.
این گزارش می افزاید: پایگاه سیویلیکا (CIVILICA)، با هدف ایجاد بستری مناسب جهت جلوگیری از موازی کاری و پراکنده شدن نتایج تحقیق ها و مطالعات محققان و دانشمندان ایرانی راه اندازی شده است که به عنوان دایره المعارفی تخصصی برای کلیه رشته های علمی مطرح است.
امروزه این پایگاه به‌عنوان ابزاری قدرتمند برای داوران مقالات کنفرانس‌های آتی و نیز دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی می‌باشد که با از بین بردن مرزهای جغرافیایی، کمک قابل توجهی برای دسترسی آسان و سریع پژوهشگران به اطلاعات و دانش نموده است.