Logo_FA

فراخوان جذب دانشجوی دوره دکتری بدون آزمون استعداد درخشان دوره دکتری  موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

برای سال تحصیلی 1402-1403 (استاد محور)

شرایط عمومی

1- داشتن مدرک کارشناسی با حداقل معدل 16

2- داشتن مدرک کارشناسی ارشد با حداقل معدل 17 (بدون احتساب نمره­ی پایان نامه)

3- حداکثر زمان سپری شده از تاریخ دانش آموختگی تا اول مهرماه 1402 حداکثر دو سال

تبصره: دانش­آموختگي در دوره‌ي کارشناسي ارشد تا پايان شهريورماه 1402 (قبل از شروع دوره‌ي دکتري) الزامي است.

شرایط اختصاصی ثبت نام

1- شرکت در مصاحبه

2- کسب حداقل 60 امتیاز از فعالیت­های آموزش-پژوهشی و مصاحبه مطابق جدول­های ارزشیابی آیین­نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان

3- عناوین پیشنهادی رساله ها و استاد راهنما (دانشجویان واجد شرایط میتوانند عناوین رساله های فوق را برای رساله دکترای خود انتخاب کنند.)

تذکرات مهم

1- درخواست داوطلبان دارای شرایط عمومی پذیرش همراه با سوابق آموزشی و پژوهشی ايشان پس از بررسی در گروه­های آموزشی به واحد آموزش ارجاع داده می­شود و پس از بررسی اوليه، داوطلبان واجد شرایط را برای مصاحبه دعوت خواهند شد.

2- داوطلبان میتوانند در هر چهار رشته‌گرایش از یک مجموعه امتحانی ثبت‌نام و در مصاحبه شرکت نمایند.

3-  دارا بودن حداقل شرایط عمومي و اختصاصي مذکور به هیچ عنوان به منزله پذیرش نهایی داوطلب نیست و پذیرش نهایی منوط به انجام مصاحبه و پذيرش در گروه مربوطه و در نهايت تأيید سازمان سنجش آموزش کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. بنابراین به داوطلبان توصیه می­شود مراحل و پیش نیازهای آزمون عادی ورود به دوره­ی دکتری تخصصی را نیز دنبال نمایند.

4- داوطلبان لازم است در صورت داشتن شرایط حداقلي مذکور، نسبت به تکمیل دقیق فرم و ارسال مدارک در به آموزش اقدام نمایند. در صورت احراز هرگونه مطلب خلاف واقع در مدارک ارسالی داوطلب در هر مرحله از ثبت نام يا تحصیل، از ادامه تحصیل وی جلوگیری به عمل خواهد آمد و مسئولیت عواقب آن بر عهده­ی داوطلب خواهد بود.

5- تغییر گرایش بعد از قبولی و کسب پذیرش، به هیچ عنوان امکان پذیر نخواهد بود.

6- دانشجویان داوطلب پذيرش بدون آزمون در دوره دکتري، چنانچه تا پایان شهریور ماه 1402 ­موخته نگردند، قبولی آنها منتفی خواهد شد.

نحوه ثبت نام

داوطلبان می­توانند از تاریخ 25 فروردین لغایت 25 اردیبهشت 1402  اقدام به ثبت نام اولیه نمایند (لطفا آئین‌نامه ها و شرایط ثبت نام را به دقت مطالعه و پیش از ثبت نام از واجد شرایط بودن خود اطمینان حاصل فرمائید).

مدارک مورد نیاز

1-  تصوير عکس پرسنلی

2- تصوير کارت ملی

3- يک نسخه خلاصه‌ي سوابق آموزشي و پژوهشي (رزومه علمي)

4- ریز نمرات دوره‌ي کارشناسی

5- ریز نمرات دوره‌ي کارشناسی ارشد

6- گواهی دانش‌آموختگی دوره‌ي کارشناسی

7- گواهی دانش‌آموختگی دوره‌ي کارشناسی ارشد و يا گواهي اشتغال به تحصيل در دوره‌ي کارشناسي ارشد

8- چکیده‌ي پایان نامه‌ي کارشناسي ارشد و در صورت عدم دفاع، پیشنهاده (پروپوزال) پايان نامه

9- توصيه نامه از استاد(ان) راهنماي کارشناسي ارشد

10- گواهی رتبه کنکور کارشناسی (اختياري)

11- گواهی رتبه کنکور کارشناسی ارشد (اختياري)

12- گواهی رتبه در دوره‌ي کارشناسی (براي استفاده از بند 4-6)

13-  گواهی رتبه در دوره‌ي کارشناسی ارشد (براي استفاده از بند 4-6)

14- مقالات منتشر شده در مجلات و یا نامه‌ي پذیرش مقالات (براي استفاده از بند 4-1)

15- مقالات ارائه شده در کنفرانس‌هاي معتبر بين­المللي و داخلي به همراه گواهي شرکت در کنفرانس (اختياري)

16- گواهی خاتمه ی طرح­های پژوهشی (اختیاری)

17- گواهی ثبت اختراع به همراه تأييديه ی علمی (براي استفاده از بند 4-2)

18- تصوير جلد کتاب و صفحه اطلاعات انتشار کتاب (براي استفاده از بند 4-3)

19- گواهي برگزيدگي در جشنواره هاي معتبر بین المللی و داخلی (براي استفاده از بند 4-4)

20- گواهي برگزيدگي در المپياد علمی-دانشجويي کشوری (براي استفاده از بند 4-5)

21- بيانيه تحقيق (بين 50 تا 500 كلمه) كه در آن داوطلب موضوع تحقيقاتي مورد علاقه خود را توضيح مي­دهد (يك تا سه موضوع)

تذکر: به همراه داشتن اصل کليه‌ي مدارک بارگذاري شده براي داوطلبان واجد شرايط، در جلسه‌ي مصاحبه الزامي است.

•  داوطلبان در صورت داشتن شرایط لازم فرم یک و فرم دو را تکمیل نموده و به آدرس پست الکترونیکی    s.abbasi@rifst.ac.ir   ارسال نمایند.

•    آیین‌نامه‌هاي مربوطه