با هدف ایجاد و توسعه همکاری های مشترک در زمینه راه اندازی مرکز پژوهشی و فناوری پارس ژن انتخاب با رویکرد خلق دانش در استخراج و فرآوری عصاره، اسانس و ترکیبات با ارزش افزوده گیاهی، صنعتی و دارویی از سوی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و شرکت پارس ژن، گروه صنعتی(هلدینگ) انتخاب، تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری امضاء گردید.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، توسعه همکاری های علمی، فنی و پژوهشی، تعریف و اجرای طرحهای پژوهشی کلان و بلند مدت(مگا پروژه) و تدوین دانش فنی مرتبط، توسعه محصولات جدید با ارزش افزوده بالا، تدوین استانداردهای مورد نیاز در زمینه مواد اولیه و محصولات ذی ربط و غیره در حوزه مأموریت مرکز از سوی مؤسسه و تأمین منابع، اعتبارات و زیرساخت های لازم برای اجرای اقدامات مزبور از سوی گروه صنعتی انتخاب، تامین منابع مالی پایدار در راستای اجرای برنامه های توسعه مرکز به منظور استخدام و بهکارگیری پژوهشگران، اعضای هیأت علمی و نیروهای تخصصی مورد نیاز، تخصیص پژوهانه به اعضای هیات علمی مؤسسه و اعطای بورسیه تحصیلی جذب دانشجوی دکتری و پسا دکتری در جهت تحقق اهداف مرکز از سوی گروه صنعتی انتخاب، برگزاری نشست های علمی، همایش، کنفرانس و سمینارهای تخصصی مرتبط با ماموریت مرکز در سطح ملی و بین المللی،
برگزاری دوره ها و کارگاه-های آموزشی، دانش افزایی و مهارتی برای کارشناسان و نیروهای تخصصی بخش تولیدی گروه صنعتی انتخاب با هدف افزایش کارآمدی پرسنل، موضوعات اصلی اجرای این تفاهم نامه را تشکیل می دهند.