کارگاه آموزشی کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی برگزارشد
در حاشیه برگزاری نمایشگاه آی فود 2017 مشهد و با همکاری مشترک پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و ستاد فناوری نانو، کارگاه آموزشی کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، دکتر امیر اشراقی، کارشناس مسوول بخش کشاورزی، صنایع غذایی و بسته بندی ستاد فناوری نانو به معرفی برنامه ها و حمایت های این ستاد از صنایع در زمینه توسعه فناوری نانو پرداخت.
وی افزود: حمایت های ستاد نانو در این زمینه طیف گسترده ای دارد که شامل بازاریابی ایده مورد نظر صنعت، اخذ مجوزهای لازم از حوزه های غذا و دارو و استاندارد برای تولید انبوه محصول، کمک هزینه جذب نیروی انسانی متخصص در زمینه توسعه فناوری نانو، ایجاد ارتباط جامعه محققین و صنعت و نیز توسعه واحدهای تحقیق و توسعه صنایع می باشد.
اشراقی در پایان به معرفی صنایعی که از فناوری نانو در تولید محصولات خود استفاده می کنند پرداخت و افزود: در حال حاضر 140 واحد صنعتی متوسط و 60 واحد صنعتی بزرگ از خدمات این ستاد استفاده کرده اند.