1. کارگاه آموزشی کاربرد نانو فناوری در صنایع غذایی برگزار شد
  2. کارگاه آموزشی کاربرد نانو فناوری در صنایع غذایی برگزار شد
  3. کارگاه آموزشی کاربرد نانو فناوری در صنایع غذایی برگزار شد
  4. کارگاه آموزشی کاربرد نانو فناوری در صنایع غذایی برگزار شد

کارگاه آموزشی کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی برگزارشد

در حاشیه برگزاری نمایشگاه آی فود 2017 مشهد و با همکاری مشترک پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و ستاد فناوری نانو، کارگاه آموزشی کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، دکتر امیر اشراقی، کارشناس مسوول بخش کشاورزی، صنایع غذایی و بسته بندی ستاد فناوری نانو به معرفی برنامه ها و حمایت های این ستاد از صنایع در زمینه توسعه فناوری نانو پرداخت.

وی افزود: حمایت های ستاد نانو در این زمینه طیف گسترده ای دارد که شامل بازاریابی ایده مورد نظر صنعت، اخذ مجوزهای لازم از حوزه های غذا و دارو و استاندارد برای تولید انبوه محصول، کمک هزینه جذب نیروی انسانی متخصص در زمینه توسعه فناوری نانو، ایجاد ارتباط جامعه محققین و صنعت و نیز توسعه واحدهای تحقیق و توسعه صنایع می باشد.

اشراقی در پایان به معرفی صنایعی که از فناوری نانو در تولید محصولات خود استفاده می کنند پرداخت و افزود: در حال حاضر 140 واحد صنعتی متوسط و 60 واحد صنعتی بزرگ از خدمات این ستاد استفاده کرده اند.