1.  برگزاری نکوداشت استاد پیشکسوت صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
  22. برگزاری نکوداشت استاد پیشکسوت صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
  23. برگزاری نکوداشت استاد پیشکسوت صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
  24. برگزاری نکوداشت استاد پیشکسوت صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد

مراسم نکوداشت دکتر سیّد علی مرتضوی، استاد دانشگاه فردوسی مشهد و رئیس همایش پژوهش‌های کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت، عصر دوشنبه ۸ خردادماه ۱۴۰۲ با حضور جمعی از اساتید، صاحبان صنایع، دانشجویان و متخصصین علوم صنایع غذایی و حوزه‌های مرتبط در تالار ابونصری هروی دانشگاه فردوسی برگزار شد. در این مراسم دکتر احد ضابط، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، عباس ابراهیمی، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، دکتر منوچهر وثوقی، استاد دانشگاه صنعتی شریف، دکتر فخری شهیدی، استاد پیشکسوت گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر اژدری، مدیرعامل کارخانه قند تربت‌حیدریه، دکتر علی حائریان، عضو شورای مرکزی آثار مفاخر و اسناد دانشگاه، همچنین چند تن دیگر از مسئولین دانشگاه و دوستان استاد به ایراد سخنرانی پرداخته و پیرامون سجایای علمی و اخلاقی دکتر مرتضوی صحبت کردند.

پس از پخش مستندی از زندگی استاد، در بخش بعدی مراسم استاد سید علی مرتضوی ضمن قدردانی از برگزارکنندگان به‌مرور خاطرات و تجربیات چند دهه فعالیت در عرصه دانش، پژوهش و صنعت پرداخت.

این مراسم با تقدیم هدایا به دکتر سیّد علی مرتضوی و گرفتن عکس یادگاری پایان یافت.

دکتر علی مرتضوی، در سال 1316 در شهرستان ری دیده به جهان گشود، تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در ری و تهران به انجام رسانده و سپس جهت تحصیل به کشور آلمان سفر نمود.

ایشان پس از اخذ مدرک دکترای میکروبیولوژی مواد غذایی از دانشگاه هوهنهایم در سال 1352 به کشور بازگشته و در انستیتوی تحقیقاتی تغذیه و صنایع غذایی ایران و سپس از سال 1354 به‌عنوان عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد مشغول به کار گردید.

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با قریب چهار دهه همکاری از سال‌های ابتدای تأسیس، دیرینه‌ترین سابقه بهره‌مندی از دانش و تجربیات این استاد برجسته را در کارنامه خود به ثبت رسانده است. دکتر مرتضوی در سال 1363 تا 65 ریاست سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی مرکز خراسان را بر عهده داشت و در سال‌های بعد با عضویت در هیات اجرایی این سازمان و کمیته علمی گروه کشاورزی و صنایع غذایی، چه به‌عنوان مشاور عالی و چه در جایگاه عضو پیوسته و حقیقی بالاترین شورای تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری سازمان مزبور، در طراحی شالوده این مجموعه تا استقلال و توسعه تدریجی آن به پارک علم و فن‌آوری و پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی در دهه 90، تأثیرگذار و نقش‌آفرین بود. با تداوم سیر تحول سازمانی و استقلال موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، گام‌به‌گام همراهی ایشان به نیکوترین و ثمربخش‌ترین شکل میسر، تجلی‌یافته است. در این مسیر، پذیرش مسئولیت ریاست همایش پژوهش‌های کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت» و نقش ارزنده ایشان در پیشبرد اهداف این گردهمایی ملی که هم‌زمان با روز جهانی غذا و با حضور اندیشمندان، پژوهشگران، دانشجویان، صاحبان و متخصصین صنایع از سراسر کشور در شهر مقدس مشهد برگزار خواهد گردید، برگ دیگری از افتخارات این موسسه پژوهشی به شمار می‌رود.