به همت واحد کارآفرینی و ارتباط با جامعه، کارگاه معرفی کمک هزینه پژوهانه (فاندهای بینالمللی) و مراحل دریافت فاندهای علمی برگزار شد. به گزارش روابط عمومی موسسه این دوره توسط عضو هیات علمی و مدیر گروه فرآوری مواد غذایی موسسه دکتر علی رافع ارائه و به مدت 4 ساعت به طول انجامید.
تعاریف و واژهشناسی، طبقهبندی انواع فاند های بینالمللی، معرفی معروفترین فاندهای جهانی و... ازجمله سرفصلهای این کارگاه یکروزه بود. دکتر راضیه نیازمند مدیر واحد کارآفرینی و ارتباط با جامعه گفت: تعداد 29 نفر از اعضای هیئتعلمی، اساتید، دانشجویان، کارآموزان و کارشناسان موسسه در این کارگاه شرکت کردند و با مراحل دریافت گرنت های پژوهشی آشنا شدند.
نیازمند در ادامه به تشکیل این سلسه کارگاههای آموزشی بهصورت ماهانه در موسسه اشاره کرد و گفت :علاقهمندان در همه حوزه ها به خصوص صنعت میتوانند برای اطلاع ازدیگر کارگاه ها و یا پیشنهاد برای برگزاری یک کارگاه با موضوع پیشنهادی با شماره 35425405-051 تماس حاصل نمایند.