به گزارش روابط عمومی، نشریه علمی پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی متعلق به موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی پس از ارزیابیهای مربوطه برای سومین سال متوالی موفق به کسب رتبه بینالمللی شد.
این نشریه که از خردادماه سال 1391 فعالیت خود را آغاز کرده تاکنون در هرسال 32 مقاله و در هر فصل 8 مقاله را منتشر کرده است.
این نشریه بهصورت الکترونیکی و دسترسی آزاد (از طریق وبسایت نشریه) منتشرشده و تاکنون در پایگاههای علمی بینالمللی و ملی از جمله Scopus, Scimago, FSTA, DOAJ, CABI, CAS, EBSCO, Google Scholar, Ulrich , Publons ، مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری (RICeST)، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، سامانه نشریات علمی ایران، پایگاه اطلاعاتی مرجع دانش (سیویلیکا)، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) و بانک نشریات کشور (Magiran) نمایه شده است.
علاقهمندان میتوانند برای دریافت و مطالعه نشریه به صفحه اول سایت موسسه و یا به آدرس https://journals.rifst.ac.ir/ مراجعه نمایند