با هدف ارتقای آگاهی و سلامت عمومی، بهبود کیفیت محصولات غذایی و رفاه جامعه، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و شرکت نوآوران فناوری های همگرایی شناختی، زیستی، اطلاعات و نانو (شزان)، تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و فناوری امضاء کردند.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، توسعه همکاری های علمی، فنی و پژوهشی، پشتیبانی از واحدهای فناور و برگزاری استارتاپ در صنایع غذایی موضوعات اصلی اجرای این تفاهم نامه را تشکیل می دهند.
شناسایی چالش ها و آسیب های صنعت غذا، مشارکت در اجرای تحقیقات تکمیلی توسعه ایده های منتخب و تبدیل آن به دانش فنی و همچنین همکاری در برنامه ریزی برگزاری همایش، سمینار و کارگاه های آموزشی از دیگر مفاد اجرای این تفاهم نامه می باشد.
لازم به ذکر است تحقق اهداف این تفاهم نامه از طریق تشکیل کمیته مشترک متشکل از نمایندگان دو مجموعه پیگیری خواهد شد.