ورود به بخش استارت آپ ها
تغییر زبان
فارسی
English
درباره موسسه پژوهشی
تاریخچه موسسه پژوهشی
کلیپ معرفی موسسه پژوهشی
چشم انداز و اهداف
نمودار سازمانی
حوزه ریاست
رئیس موسسه
مدیریت طرح و برنامه
نظارت و ارزیابی
روابط عمومی
گروه فناوری اطلاعات
معاونت ها
معاونت پژوهش و فناوری
مدیریت امور پژوهشی و تحصیلات تکمیلی
آموزش و تحصیلات تکمیلی
امور پژوهشی
معاونت اداری و مالی
مدیر اموراداری
پژوهشکده ها
پژوهشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی
گروه طراحی ماشین آلات صنایع غذایی
گروه فرآوری موادغذایی
گروه شیمی مواد غذایی
پژوهشكده فناوري هاي پيشرفته مواد غذايي
گروه نانو فناوری مواد غذایی
گروه زیست فناوری مواد غذایی
گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی
دستاورد ها
طرح های اجرا شده
ارتباط با ما
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
جهش تولید با مشارکت مردم
پژوهشکده ها
آزمایشگاه ها
امور پژوهشی
پردیس های آموزشی و پژوهشی
گروه همکاری های علمی بین المللی
آموزش و تحصیلات تکمیلی
کارآفرینی و ارتباط با جامعه
مرکز اسناد و کتابخانه
روابط عمومی
نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص
ارتقای 59 پله ای رتبه آزمایشگاه مرکزی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
خبرگزاری فارس
خبرگزاری فودنا
قدس آنلاین
خبر روز
خبرگزاری ایرنا
گروه های خبری
اخبار پژوهشی
تفاهم نامه ها
اخبار داخلی
بازدید ها
اخبار همکاری های بین الملل
همایش ها و نمایشگاه ها ، کارگاه ها
سایر
اطلاعیه ها
به روایت تصویر
مراکز زیر مجموعه
آخرین اخبار
برگزاری سومین نشست کمیسیون علمی–اجرائی مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص
چهره برجسته شیمیفیزیک و رئولوژی جهان به جمع اعضای هیأت تحریریه نشریه علمی موسسه پیوست.
نخستین جلسه کمیته علمی دومین رویداد ملی مسئلهمحور نان، با حضور اعضای هیئت علمی در سالن جلسات مؤسسه برگزار شد.
ارزیابی مثبت معاون دفتر برنامه ریزی و سیاست گذاری امور پژوهشی وزارت عتف از جایگاه علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در جمع مراکز ممتاز شبکه آزمایشگاهی کشور
سرویس ها و سامانه ها
پست الکترونیک
سامانه رفاهی
اتوماسیون اداری
سیستم پژوهشگران
مدیریت آزمایشگاه
پورتال اساتید و دانشجویان
مرا به خاطر بسپار
ورود به سیستم