1. kalat4
  2. kalat1
  3. kalat2
  4. kalat3
  5. kalat5
  6. kalat6
  7. kalat7
  8. kalat8
  9. kalat9
  10. kalat10
  11. kalat11
  12. kalat12

نماینده مردم مشهد و کلات گفت: انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک در صنعت غذا توسط مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با روسیه دریچه ورود ایران به بازار 300 میلیونی این کشور و همسایگانش است.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، «امیر حسین قاضی زاده هاشمی» در بازدید از این مؤسسه پژوهشی بیان کرد: غذا نیاز مبرم تمام انسان هاست که روی مصرف آن اغلب حساسیت وجود دارد. از این منظر اگر استراتژی مناسبی در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان تنها مرکز پژوهشی و تخصصی وابسته به وزارت علوم اتخاذ شود، می توان کارهای بزرگی در این زمینه انجام داد.

وی پیشنهاد توجه به زنجیره تولید مواد اولیه غذایی اعم از کشاورزی و دامی را با همکاری سازمان جهاد کشاورزی و دامپزشکی مطرح کرد و گفت: با توجه به گسترش بیماری های غیر واگیر در کشور، توجه به سلامت غذا از مرحله تولید تا مصرف مواد غذایی ضروری می باشد.

قاضی زاده بیان کرد: آمار بالای بیماران مبتلا به دیابت و فشار خون اهمیت طراحی جیره های غذایی خاص را دو چندان می کند. 

در ادامه «دکتر قدیر رجب زاده» رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: دومین برنامه توسعه پنجساله این موسسه بر سه محور کاهش ضایعات غذایی، تأمین مواد اولیه از منابع داخلی و جیره های غذایی خاص متمرکز شده است.

وی با بیان اینکه در مؤسسه به سطح فناوری پژوهش های انجام شده اهمیت زیادی داده می شود بیان کرد: تحقق این موضوع در سر فصل دروس دانشجویان و برگزاری استارت آپ های تخصصی در صنعت غذا به منظور ایجاد ارزش افزوده پیش بینی شده است.

دکتر «سید مهدی زیارت نیا» معاون پژوهشی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نیز در ادامه گفت: راه اندازی دو گروه پژوهشی طراحی ماشین آلات صنایع غذایی و ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی این موسسه در کشور بی نظیر است که نشان دهنده توجه ویژه متخصصان ما به مشکلات صنعت غذا و مباحث ایمنی و سلامت غذایی جامعه است.

وی با تاکید بر اینکه شبکه ملی پژوهش و فناوری کشور در این موسسه مستقر است بیان کرد: در این شبکه سیستمی طراحی شده که از ایده تا تجاری سازی فناوری مورد حمایت قرار گیرد.