1. 1

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، در این همایش به بیان مبانی پلاسما و کاربردهای آن در صنایع غذایی و کشاورزی مانند کاهش بار میکروبی مواد غذایی و مواد خام گیاهان داروئی و نیز بهبود راندمان جوانه زنی و رشد رویشی بذر گیاهان دارویی و کشاورزی پرداخته می شود.

«پروفسور محمود قرآن نویس» معاون مجمع آسیایی- آفریقایی آموزش پلاسما و «مهندس مهدی خلج» محقق و پژوهشگر حوزه پلاسما سخنرانان این همایش می باشند که به تشریح مزیت ها و کاربردهای استفاده ار این تکنولوژی در صنایع غذایی و کشاورزی خواهند پرداخت.

این همایش به صورت رایگان برای علاقه مندان، دانشجویان، متخصصان و صاحبان صنایع، در روز چهارشنبه 29 خردادماه 98 از ساعت 10 الی 12 در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار می شود.

شایان ذکر است کارگاه عملی آموزش پلاسما در صنایع غذایی و کشاورزی در همان روز توسط نماینده شرکت FEMTO در مؤسسه با اخذ شهریه برگزار می شود.