به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، «مهندس کوکب موسوی» ضمن بازدید از این مرکز پژوهشی به اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی بر پایه تعامل سرمایه گذاران، کارگزاران استانی و مردم اشاره کرد و گفت: در تبیین بیانیه گام دوم، رهبر معظم انقلاب اسلامی بر فعالیت های نرم افزاری و مدیریتی به ویژه شرکت های دانش بنیان تاکید و اقتصاد و فرهنگ را مهمترین اولویت های کشور اعلام کرده اند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی ضمن تقدیر از اقدامات مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در راستای مأموریت های پژوهشی خود و شناخت چالش ها و نیازهای صنعت غذای کشور و استان، اجرای پروژه های مسأله محور، تولید دانش کاربردی در زمینه علوم و صنایع غذایی و توسعه ارتباطات هدفمند بین المللی را از جمله جهت گیری های قابل ملاحظه این مؤسسه دانست.
در ادامه «دکتر قدیر رجب زاده» رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در خصوص نقش مؤسسه در آمایش سرزمین بیان کرد: در زمینه طرح آمایش سرزمین اجرای طرح کاهش آلاینده ها از مواد خام کشاورزی، دام و طیور به مؤسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی واگذار شده بود که متاسفانه به علت کمبود اعتبارات مسکوت مانده است.
وی افزود: فرآوری صمغ های بومی، طراحی و ارائه دانش فنی جیره های غذایی شرایط بحران و کاهش ضایعات با رویکرد ایجاد ارزش افزوده از دیگر اقدامات مؤثر مؤسسه در راستای تحقق اهداف و رسالت های این مؤسسه پژوهشی است.
رجب زاده گفت: همکاری مؤسسه برای رفع مشکلات صنعت غذای کشور در زمینه مقابله با تحریم ها، حذف نگهدارنده ها از مواد غذایی فرآوری شده و سایر موضوعات مرتبط به صورت ملی پیگیری می شود.
وی با اشاره به تعاملات بین المللی مؤسسه با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی جهان بیان کرد: علاوه بر انعقاد تفاهم نامه همکاری و قراردادهای پژوهشی با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی سایر کشورها، از بهمن ماه سال جاری در مؤسسه شاهد جذب دانشجوی خارجی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری خواهیم بود.
رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به راه اندازی شبکه ملی پژوهش و فناوری در علوم و صنایع غذایی در این مرکز پژوهشی گفت: علاوه بر نمایندگی وزارت علوم در شورای راهبردی غذای حلال، مسئولیت دبیرخانه کانون صنایع غذایی کریدور علم و فناوری خراسان رضوی به مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی واگذار شده است.