نشریه «پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی» با انتشار اطلاعیهای، از پیوستن پروفسور کاتسویوشی نیشیناری، دانشمند برجسته حوزه شیمیفیزیک، به هیأت تحریریه این نشریه خبر داد.
پروفسور نیشیناری در حال حاضر به عنوان استاد شاخص در مرکز تحقیقات هیدروکلوئیدهای فیلیپس وابسته به دانشگاه صنعتی هوبی فعالیت میکند.
وی همچنین استاد افتخاری دانشگاه شهر اوساکا و استاد مدعو دانشگاه گرینویچ است.
ریاست انجمن رئولوژی ژاپن، عضویت در کمیتههای علمی انجمن فیزیک ژاپن و انجمن شیمی ژاپن از دیگر سوابق علمی و مدیریتی این استاد برجسته به شمار میرود.
بر اساس این گزارش، پروفسور نیشیناری تاکنون بیش از ۳۰۰ مقاله پژوهشی، بیش از ۱۰۰ مقاله مروری و بیش از ۱۰ عنوان کتاب تخصصی منتشر کرده و نقش مؤثری در برگزاری و مشارکت در کنفرانسهای بینالمللی حوزههای شیمیفیزیک، رئولوژی و پلیمر داشته است.
نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی که در حال حاضر در پایگاه بینالمللی Scopus نمایه میشود، از پژوهشگران، اساتید و دانشجویان حوزه صنایع غذایی برای ارسال مقالات علمی و تخصصی دعوت به همکاری کرده است.