1. رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی؛ نشست جیره های غذایی در شرایط بحران برگزار می شود

رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از برگزاری نشست جیره های غذایی در شرایط بحران با همکاری جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد، جهاد دانشگاهی مشهد، گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، مرکز نخبگان شهید فهمیده شمال شرق کشور و گروه مشاوران اینوواتوس در این مؤسسه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، «دکتر قدیر رجب زاده» افزود: «نشست جیره های غذایی در شرایط بحران» با هدف تبادل نظر برای طراحی بسته های غذایی آماده مصرف و خودکافی، 30 مهر ماه 1398 در محل سالن همایش نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار می شود.
وی در مورد محور های برگزاری این نشست گفت: بسته بندی، طراحی سبد مطلوب جیره های غذایی (فرمولاسیون، حجم و ماندگاری)، محتویات بسته بندی، طراحی جیره با توجه به الزامات فرهنگی و ذائقه مناطق مختلف جغرافیایی و لجستیک جیره های غذایی در شرایط بحران از جمله محور های برگزاری این نشست به شمار می روند.