ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. با استقبال متقاضیان حضور در هفتمین کارگاه بین المللی پروبیوتیک ها؛ پذیرش شرکت کنندگان به دو برابر تعداد پیش بینی شده افزایش یافت

با استقبال گسترده متقاضیان حضور در هفتمین کارگاه بین المللی آسیا - اقیانوسیه پروبیوتیک ها، پذیرش شرکت کنندگان به دو برابر تعداد پیش بینی شده افزایش یافت.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، با استقبال گسترده متقاضیان حضور در این کارگاه بین المللی که ۱۸ آذرماه، توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و انستیتو متخصصین صنایع غذایی آسیا - اقیانوسیه (APIFP) با همکاری انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران برگزار می شود سقف پذیرش شرکت کنندگان از 50 نفر به 100 نفر افزایش یافت.
بنا بر این گزارش متقاضیانی که تاکنون موفق به ثبت نام نشده اند، می توانند با مراجعه به سایت 7thappw.rifst.ac.ir فرم تقاضای شرکت در کارگاه را تکمیل و به آدرس پست الکترونیکی a.rahimian@rifst.ac.ir ارسال نمایند. 
شایان ذکر است که این کارگاه با شرکت متخصصانی از ۱۳ کشور آسیا- اقیانوسیه برگزار می گردد که مشخصات سخنرانان این کارگاه به شرح ذیل می باشد:
• پروفسور مارگرت بریتز از دانشگاه تاسمانی استرالیا
• دکتر کی وانگ از دانشگاه گوئلف کانادا
• پروفسور هاشم انشاسی از دانشگاه تکنولوژی مالزی
• دکتر ملک الطاف حسین مدیر انستیتو متخصصینصنایع غذایی آسیا-اقیانوسیه APIFP
• دکتر داوود زعیم محقق دانشگاه ژجیانگ چین 
• دکتر آیدا محمد از دانشگاه تکنولوژی مالزی
• دکتر شاهزاد شاه از دانشگاه تاسمانی استرالیا
• دکتر حمید آهنچیان از دانشگاه علوم پزشکی مشهد
• دکتر چلیدا برومپیچایچارتکل از دانشگاه شولالانگکرن تایلند

جهت کسب اطلاعات بیشتر شماره های 05135425338 ، 05135425382 و 09154459692  آماده پاسخگویی می با شند.
 

تگ ها: