رئیس امور آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، «دکتر قدیر رجب زاده»، رئیس این موسسه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد، ماموریت ها و وظایف سازمانی مجموعه گفت: حدود 96 درصد از هزینه طرح های پژوهشی موسسه از منابع غیر دولتی تامین می شود.
وی ادامه داد: ساخت کیت های تشخیص آلودگی و فساد مواد غذایی، خشک کن انجمادی، دستگاه پرس هیدرواستاتیک نمونه هایی از دستاوردهای اخیر موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به شمار می روند.
تگ ها: