ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. بازدید نماینده علمی دانشگاه قاسم الخضراء از ظرفیتهای علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

نماینده علمی دانشگاه قاسم الخضراء، واقع در شهر حله عراق، از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بازدید کرد.

در این بازدید، دکتر بهروز قرآنی، مدیر گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی، نماینده علمی را همراهی کرده و از تمامی بخش‌های موسسه بازدید به عمل آوردند.

در این جلسه، دکتر جواد فیضی، معاون پژوهش و فن‌آوری موسسه، ضمن خوش‌آمدگویی و معرفی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، بر آمادگی موسسه جهت همکاری در زمینه‌های مختلف علمی، آموزشی و پژوهشی، به‌خصوص انجام طرح‌های پژوهشی مشترک، تربیت دانشجویان، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی و غیره تأکید کرد.

دکتر محمد السعبری، نماینده علمی دانشگاه قاسم الخضراء، ضمن معرفی دانشگاه خود، بیان داشت که دانشگاه قاسم الخضراء آماده است تا همکاری‌های علمی فی‌مابین را گسترش داده و ضمن انتقال ظرفیت‌های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به هیات رئیسه دانشگاه، زمینه عقد تفاهمنامه مشترک را فراهم نماید.

وی با ابراز خرسندی از حضور در موسسه، ابراز امیدواری کرد که دانشگاه قاسم الخضراء بتواند در تعریف و اجرای پژوهش‌های مشترک و همچنین استفاده از ظرفیت اعضای هیات علمی دو مرکز در هدایت پایان‌نامه‌های دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی با موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی همکاری کند.

تگ ها: