دکتر سید محمدعلی رضوی اعلام کرد: دومین دستگاه رئومتر در شرق کشور راه اندازی شد.
دکتر رضوی رئیس موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی افزود: به منظور ارائه خدمات آزمایشگاهی تخصصی، دستگاه رئومتر در موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی راه اندازی شد. رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به کارا بودن این دستگاه بیان کرد: این دستگاه در حال حاضر یکی از تجهیزات آزمایشگاهی کارا و ضروری جهت بررسی رفتار انواع مواد تحت شرایط مختلف و در نتیجه بهبود خواص، عیب یابی و اصلاح محصول است . وی با تاکید بر تعیین مأموریت ویژه و تخصصی "امنیت غذایی و ایمنی غذایی با محوریت فراوری و ایجاد ارزش افزوده مبتنی بر دانش و فناوری" موسسه اظهار کرد: از سوی دبیر کل محترم شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت پژوهشی وزارت عتف برای مؤسسه پژوهشی علوم ابلاغیه ای ارسال گردید که با توجه به ظرفیت های پژوهشی و فناوری موسسه خواهیم توانست اقدامات موثری در راستای امنیت غذایی داشته باشیم.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع با اشاره به فرایند طی شده برای تعریف این مأموریت تخصصی برای مؤسسه و اهمیت آن افزود: مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برنامه جامعی در راستای توسعه دانش بنیان صنعت غذا و نقش آفرینی آن در ارتقای امنیت غذایی و ایمنی غذایی کشور تهیه کرده است،که پس از طی مراحل مختلف اداری در بخش های مختلف دولتی در نهایت با موافقت معاونت محترم پژوهشی وزارت عتف، این مأموریت تخصصی و ملی به مؤسسه ابلاغ گردید.
دکتر رضوی با اشاره به کاربرد دستگاه رئومتر در حوزه صنایع غذایی توضیح داد: با استفاده از این دستگاه می توان علاوه بر صنعت غذا در حوزه های مختلف صنایع رنگ، نساجی، پلیمر، پتروشیمی، نفت و گاز به بررسی ارزيابی خواص رئولوژیکی در مراحل مختلف تولید از کنترل کیفیت مواد اولیه تا پیش بینی رفتار مواد در طول فرآوری، ذخیره سازی و پایداری پرداخت. رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی درخصوص کاربرد این دستگاه عنوان کرد: کاربرد این دستگاه در صنایع غذایی بسیار گسترده بوده و در شاخه های مختلف صنعت غذا نظیر تعیین ویژگی های انواع نشاسته های خام و اصلاح شده خوراکی و صنعتی، انواع افزودنی های غذایی نظیر صمغ ها، امولسیفایرها، فیبرها و پروتئین ها و همچنین انواع محصولات غذایی مثل انواع سس ها، پنیرها، خامه، خمیرها، دسرها ... استفاده می شود.