دومین جلسه هماهنگی کمیته علمی و اجرایی همایش امنیت غذایی ، ایمنی غذایی و سلامت با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور در سالن جلسات موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، در این جلسه آقای "دکتر سید محمد علی رضوی " رئیس همایش و خانم "دکتر مرضیه حسینی نژاد" دبیر علمی همایش با بررسی مجدد محورهای همایش و بررسی واژه های کاربردی در امنیت غذایی و ترویج آن در سطح جامعه و محورهای علمی همایش توضیحاتی ارایه نمودند.
در ادامه اعضا هیئت علمی عضو کمیته علمی ضمن بحث در مورد سخنرانان ینل ها، در مورد مسائل کاربردی در زمینه امنیت غذایی و مشکلات فراروی جامعه به تبادل نظر پرداختند و مباحث کاربردی و عمیقی ارائه گردید.
تگ ها: