تجلیل از منتخبین پژوهشی و فناوران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مراسمی به مناسبت هفته پژوهش، تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی با حضور همکاران موسسه برگزار شد.
در این مراسم، دکتر جواد فیضی، معاون پژوهش و فناوری، ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه (س) و هفته پژوهش، گزارشی جامع از اقدامات و دستاوردهای پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سال گذشته ارائه نمود.
دکتر سید محمد علی رضوی رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نیز در سخنرانی خود ضمن اشاره و تاکید بر ماموریت ملی موسسه، بر اهمیت نقش ماموریت گرایی در ارتقاء جایگاه ملی موسسه و حل مسائل حوزه امنیت غذایی کشور تأکید کرد.
ایشان همچنین د رادامه گفت: برنامه ریزیها و اقدامات پژوهشی آینده موسسه باید با محوریت ماموریت گرایی موسسه در حوزه امنیت غذایی انجام شود ونیز تلاشهای بیشتر در عملی کردن این اهداف صورت گیرد.
در بخش پایانی این مراسم، ریاست موسسه با قدردانی از تلاشهای بسیار مثبت انجام شده پژوهشگران و فناوران برتر و دانشجوی برتر موسسه آقای آرش دارا تقدیر و تشکر ویژه شده است.
همچنین از دیگر دانشجویان فعال که در برگزاری دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در" امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت"،" رویداد مسئله محور نان" و "نمایشگاه هفته پژوهش" همکاری داشتند تقدیر و تشکر ویژه شد.
" اسامی پژوهشگران و فناوران برگزیده موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی"
آقای دکتر بهروز قرآنی: پژوهشگر برتر- دانشمندان یک درصد برتر دنیا و دانشمند 2 درصد برتر
خانم دکتر اسماء وردیان: دانشمندان 2درصد برتر دنیا
آقای دکترمحمدعلی حصاری نژاد: پژوهشگر منتخب موسسه در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی
آقای دکتر جواد فیضی: پژوهشگر منتخب موسسه در حوزه علوم پایه
خانم دکتراسماء وردیان: دانشمندان 2 درصد برتر دنیا
خانم دکتر ناجی: پژوهشگر منتخب موسسه در حوزه ارتباط جامعه و صنعت
خانم دکترراضیه نیازمند: تبریک ارتقا به مرتبه استادی
آقای آرش دارا: دانشجوی برتر موسسه
اسامی پژوهشگربرترو دانشجویان برگزیده موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی"
خانم ارمغان صابری: دانشجوی برگزیده فعال فرهنگی
خانم محبوبه باسی: دانشجوی برگزیده فعال فرهنگی
خانم منا کاوه: دانشجوی برگزیده فعال فرهنگی
خانم نورا توکلی : دانشجوی برگزیده فعال فرهنگی
خانم مرضیه احمدی: دانشجوی برگزیده فعال فرهنگی