ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. بازدید ریاست موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از کارخانه زعفران بدیعی
  2. بازدید ریاست موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از کارخانه زعفران بدیعی
  3. بازدید ریاست موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از کارخانه زعفران بدیعی
  4. بازدید ریاست موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از کارخانه زعفران بدیعی
  5. بازدید ریاست موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از کارخانه زعفران بدیعی
  6. بازدید ریاست موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از کارخانه زعفران بدیعی

بازدید ریاست موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از کارخانه زعفران بدیعی

 ریاست موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به همراه دکتر ابوالفضل پهلوانلو، مدیر دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه، از کارخانه زعفران بدیعی بازدید کردند. این بازدید با هدف تقویت ارتباطات بین صنعت و موسسه پژوهشی و بررسی چالش‌ها و فرصت‌های موجود در صنعت زعفران انجام شد. در این جلسه، مدیران کارخانه به ارائه دستاوردها و تکنیک‌های نوین در فرآوری زعفران پرداختند و بر اهمیت پژوهش‌های علمی در بهبود کیفیت و افزایش بهره‌وری این محصول استراتژیک تأکید کردند.

همچنین، پیشنهادات و راهکارهایی برای توسعه همکاری‌های مشترک و ارتقاء سطح علمی در حوزه زعفران مطرح شد. این بازدید به عنوان گامی مؤثر در راستای ایجاد پل ارتباطی بین علم و صنعت تلقی می‌شود و امید است که با استمرار این تعاملات، پیشرفت‌های چشمگیری در صنعت زعفران کشور حاصل گردد.

تگ ها: