در راستای توسعه فعالیتهای علمی و ارتقاء سطح پژوهشها در سطح ملی در حوزه علوم و صنایع غذایی، تفاهمنامه همکاری مشترک بین موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و پژوهشگاه استاندارد به امضاء رسید.
این تفاهمنامه با هدف گسترش فعالیتهای تحقیقاتی، ارتقاء استانداردهای مرتبط با صنایع غذایی، بهرهمندی از ظرفیتهای علمی دو مجموعه، و ایجاد بسترهای مناسب برای پروژههای مشترک آینده منعقد گردید.
بر اساس مفاد این تفاهمنامه، طرفین متعهد شدند که در زمینههایی نظیر: انجام پژوهشهای کاربردی و مسئلهمحور در حوزه کیفیت و ایمنی مواد غذایی تدوین و بهروزرسانی استانداردهای ملی و بینالمللی مرتبط با صنایع غذایی تبادل دانش و تخصص علمی از طریق برگزاری نشستها، کارگاهها و دورههای آموزشی و ایجاد زیرساختهای مشترک برای توسعه فناوریهای نوین غذایی همکاریهای گستردهای را در آینده برنامهریزی و اجرا نمایند.
این تفاهمنامه زمینهساز تقویت تعاملات بینسازمانی و حرکتی رو به جلو در جهت ارتقاء سلامت و امنیت غذایی کشور خواهد بود.