در راستای مأموریتهای مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص که با مشارکت سازمان اتکا و مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی تأسیس شده است،
جمعی از اعضای هیئت علمی مؤسسه از مجموعه کشت و صنعت شادان خراسان بازدید کردند. این برنامه در قالب تورهای بازدید مرکز از صنایع غذایی زیرمجموعه سازمان اتکا در سراسر کشور برگزار میشود و هدف آن، شناسایی و پایش نیازهای فناورانه، تعریف پروژههای کاربردی و ارائه راهکارهای نوآورانه در جهت ارتقای صنایع غذایی وابسته به این سازمان است.
در جریان این بازدید، ابتدا جلسهای مشترک با حضور مدیرعامل و کارشناسان واحد تحقیق و توسعه کشت و صنعت شادان برگزار شد و طی آن ظرفیتها، چالشها و زمینههای همکاری پژوهشی و فناورانه مورد بررسی قرار گرفت.
در ادامه نیز اعضای هیئت علمی از خطوط تولید و آزمایشگاههای مجموعه بازدید کرده و از نزدیک با فرآیندها و امکانات آن مجموعه آشنا شدند. برگزاری این تورهای بازدید بهعنوان یکی از وظایف محوری مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص، بستری برای تعریف و اجرای پروژههای مشترک پژوهشی و فناورانه و گامی مؤثر در جهت پیوند میان پژوهش و صنعت محسوب میشود.