ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. دردریافت «لوح تقدیر ارتقاء امنیت غذایی» از دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در سومین همایش ملی امنیت غذایی؛ فرآوری، ایمنی و سلامت
  2. دردریافت «لوح تقدیر ارتقاء امنیت غذایی» از دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در سومین همایش ملی امنیت غذایی؛ فرآوری، ایمنی و سلامت

مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در سومین همایش ملی «امنیت غذایی؛ فرآوری، ایمنی و سلامت» موفق به دریافت «لوح تقدیر ارتقاء امنیت غذایی» از دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور شد.

در این همایش که روز پنج‌شنبه ۲۴ مهرماه با حضور مقامات دولتی، اساتید، متخصصان، دانشجویان، کارشناسان اقتصادی و فعالان حوزه کشاورزی و صنایع غذایی برگزار شد، از شرکت‌ها، طرح‌ها و چهره‌های برتر این حوزه با اهدای لوح و نشان برتر امنیت غذایی قدردانی به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، در بخشی از مراسم، دکتر سید محمدعلی رضوی رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و رئیس همایش، با اشاره به نقش مؤثر این مؤسسه در ارتقای امنیت غذایی کشور، تأکید کرد: «تأمین و ارتقاء امنیت غذایی از ارکان سلامت جامعه ایرانی و از اولویت‌های راهبردی توسعه کشور است. مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اتکا به توان علمی و پژوهشی خود، تلاش دارد با توسعه دانش، فناوری و آموزش تخصصی، نقشی مؤثر در تحقق امنیت غذایی پایدار ایفا کند.»

در ادامه این رویداد، دکتر میری، دبیر کمیسیون سلامت استان خراسان رضوی، به نیابت از دکتر سید حسن امامی رضوی مشاور وزیر و دبیر محترم شورای سیاست‌گذاری سلامت و امنیت غذایی، با اهدای لوح تقدیر، از تلاش‌های ارزشمند مجموعه مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در برگزاری سومین همایش ملی و نقش‌آفرینی مؤثر در ترویج و توسعه امنیت غذایی کشور تقدیر کرد.

در متن لوح تقدیر آمده است:

«تأمین و ارتقاء امنیت غذایی عنوان یکی از ارکان سلامت جامعه ایرانی در مسیر پیشرفت پایدار کشور است. مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با برگزاری سومین همایش ملی امنیت غذایی، فرآوری، ایمنی و سلامت، در خط مقدم ارتقای امنیت غذایی نقش شایسته‌ای را ایفا نموده است. مراتب تقدیر و امتنان از تلاش‌های ارزشمند جنابعالی و همکاران گرانقدر در مجموعه آن مؤسسه تقدیم می‌گردد.» این موفقیت ارزشمند، نشان‌دهنده جایگاه علمی، پژوهشی و اثرگذار مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در ارتقای سلامت و امنیت غذایی کشور است.

هدف از برگزاری این رویداد، بررسی چالش‌های حوزه امنیت غذایی کشور برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار عنوان شده است.

این موفقیت ارزشمند، نشان‌دهنده جایگاه علمی، پژوهشی و اثرگذار مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در ارتقای سلامت و امنیت غذایی کشور است.