ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. بازدید دانش‌آموزان دبیرستان‌های دخترانه فاطمه‌الزهرا و علم و فرهنگ از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  2. بازدید دانش‌آموزان دبیرستان‌های دخترانه فاطمه‌الزهرا و علم و فرهنگ از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  3. بازدید دانش‌آموزان دبیرستان‌های دخترانه فاطمه‌الزهرا و علم و فرهنگ از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  4. بازدید دانش‌آموزان دبیرستان‌های دخترانه فاطمه‌الزهرا و علم و فرهنگ از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

همزمان با  هفته پژوهش و فناوری  گروهی از دانش‌آموزان دوره اول و دوم دبیرستان‌های فاطمه ‌الزهرا و علم و فرهنگ با هدف آشنایی با فعالیت‌های پژوهشی و هدایت تحصیلی، از مجموعه آزمایشگاه‌های مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بازدید کردند.

در ابتدای این برنامه، دانش‌آموزان در سالن جلسات حضور یافتند و دکتر دینا شهرام‌پور، سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی مؤسسه، ضمن خیرمقدم، توضیحاتی درباره معرفی و جایگاه رشته علوم و صنایع غذایی در زنجیره تأمین غذا، نقش پژوهش در ارتقای کیفیت و ایمنی و نوآوری در محصولات غذایی و اهمیت تربیت نیروی انسانی متخصص و مهارتهای لازم در این حوزه ارائه داد.

پس از ارائه مقدماتی، دانش‌آموزان با همراهی کارشناسان، از مجموعه آزمایشگاه‌های تخصصی موسسه بازدید کردند و با تجهیزات، روش های ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت موادغذایی و نحوه تولید و توسعه فناوری‌های مرتبط آشنا شدند.

این برنامه همزمان با هفته پژوهش و فناوری و با هدف ارتقای آگاهی نسل نوجوان نسبت به ظرفیت‌های علمی و فرصت‌های شغلی آینده در حوزه علوم و صنایع غذایی برگزار شد. بر اساس اعلام مسئولان برگزارکننده، استمرار چنین برنامه‌هایی در دستور کار مؤسسه قرار دارد تا ارتباط میان جامعه دانش‌آموزی با محیط علم، فناوری و پژوهش تقویت شود.

تگ ها: