به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، رئیس مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص دکتر ساجد امجدی درخصوص انعقاد تفاهمنامه همکاری فناورانه در رویداد ملی صنایع غذایی خبر داد: این تفاهمنامه با هدف ایجاد ارتباط ساختارمند میان صاحبان نیاز، فناوران و کارگزاران تبادل فناوری و در راستای رفع چالشهای فناورانه صنعت غذا منعقد شده است.
دکتر امجدی با ابراز خرسندی از انعقاد این تفاهم نامه، درخصوص مفاد تفاهم نامه اعلام کرد: بر اساس این تفاهمنامه، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه صنایع غذایی، صدور فراخوان رسمی (RFP)، معرفی نیازها به جامعه نوآوران، فناوران و شرکتهای دانشبنیان و همچنین مشارکت مشترک در رویداد ملی «ریورس پیچ و استارتاپ دمو صنایع غذایی» در دستور کار طرفین قرار دارد.
وی با بیان اینکه این تفاهمنامه مسیر مشخصی برای ارائه راهکارهای فناورانه ترسیم کرده است، اظهار داشت: ارزیابی، آزمایش و پیادهسازی نمونههای اولیه (PoC) راهکارهای ارائهشده از سوی فناوران و امکان انعقاد قراردادهای فنی، تجاری و سرمایهگذاری پس از اثبات اثربخشی راهکارها از مهمترین محورهای این همکاری به شمار میرود.
رئیس مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص با تأکید بر رویکرد مثبت اولین رویداد ملی ریورس پیچ و استارتاپ دمو صنایع غذایی اظهار کرد: این رویداد نمونهای موفق از همافزایی میان مراکز نوآوری، صنایع و بازیگران زیستبوم فناوری است که میتواند به تسریع تجاریسازی دستاوردهای فناورانه و ارتقای بهرهوری در صنعت غذا منجر شود.
در پایان این مراسم، به پاس نقشآفرینی مؤثر دکتر ساجدامجدی رئیس مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در پیشبرد فعالیتهای نوآورانه و توسعه همکاریهای فناورانه درربرگزاری این رویدادملی، از سوی برگزارکنندگان رویداد ملی از ایشان تقدیر و تشکر به عمل آمد.
