ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. بازدید شرکت‌کنندگان رویداد ملی ریورس‌پیچ صنایع غذایی از آزمایشگاه‌های مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  2. بازدید شرکت‌کنندگان رویداد ملی ریورس‌پیچ صنایع غذایی از آزمایشگاه‌های مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  3. بازدید شرکت‌کنندگان رویداد ملی ریورس‌پیچ صنایع غذایی از آزمایشگاه‌های مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  4. بازدید شرکت‌کنندگان رویداد ملی ریورس‌پیچ صنایع غذایی از آزمایشگاه‌های مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  5. بازدید شرکت‌کنندگان رویداد ملی ریورس‌پیچ صنایع غذایی از آزمایشگاه‌های مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  6. بازدید شرکت‌کنندگان رویداد ملی ریورس‌پیچ صنایع غذایی از آزمایشگاه‌های مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

به گزارش روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، جمعی از شرکت‌کنندگان رویداد ملی ریورس‌پیچ صنایع غذایی با حضور در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، از مجموعه آزمایشگاه‌های تخصصی این مؤسسه بازدید کردند و از نزدیک با ظرفیت‌ها، تجهیزات و توانمندی‌های علمی و فناورانه آن آشنا شدند.

در این بازدید، حاضران به‌صورت مجزا از آزمایشگاه‌های مختلف مؤسسه دیدن کرده و مسئولان هر بخش، توضیحاتی درخصوص نوع تجهیزات، زمینه‌های کاربردی، خدمات قابل ارائه و ظرفیت‌های آزمایشگاهی مرتبط با صنعت غذا ارائه کردند.

همچنین به پرسش‌های تخصصی بازدیدکنندگان درباره نحوه استفاده از تجهیزات و امکان همکاری‌های فناورانه پاسخ داده شد. مؤسسه برگزار شد که طی آن، معرفی جامع مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دستاوردها، موفقیت‌ها و نقش آن در توسعه پژوهش و فناوری صنعت غذا، توسط خانم دکتر ناجی، معاون پژوهش و فناوری از موسسه ، و دکتر ساجد امجدی، رئیس مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص از مرکز ، برای بازدیدکنندگان تشریح شد.

این بازدید با هدف تقویت ارتباط میان فعالان زیست‌بوم نوآوری، صنایع غذایی و مراکز پژوهشی برگزار شد و گامی مؤثر در جهت آشنایی فناوران و صاحبان ایده با زیرساخت‌های تخصصی و ظرفیت‌های همکاری مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ارزیابی می‌شود.

در ادامه این بازدید، نشستی در سالن جلسات مؤسسه برگزار شد که طی آن، معرفی جامع مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص، دستاوردها، موفقیت‌ها و نقش این مؤسسه در توسعه پژوهش و فناوری صنعت غذا، توسط خانم دکتر ناجی، معاون پژوهش و فناوری مؤسسه ، و دکتر ساجد امجدی، رئیس مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص برای بازدیدکنندگان ارائه گردید.

تگ ها: