ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  2. مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  3. مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  4. مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  5. مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  6. مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  7. مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  8. مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  9. مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  10. مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  11. مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  12. مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  13. مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد
  14. مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با حضور معاون پژوهشی و مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، «دکتر پیمان صالحی» معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن ایراد سخنانی گفت: یکی از موضوعاتی که موسسه می‌تواند در آن به خوبی ایفای نقش کند همکاری در تحقق زیست بوم فناوری است.
وی ادامه داد: همکاری تنگاتنگ موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با پیشکسوتان و برندهای موفق این صنعت در کشور می‌بایست مورد توجه همکاری در زیست بوم فناوری استان قرار گیرد.
وی به خلاء‌های موجود در حوزه تدوین استانداردهای مواد غذایی اشاره کرد و افزود: این موسسه در زیست بوم فناوری می‌تواند نقش مهمی در زمینه تدوین استانداردهای ملی و بین المللی در صنعت غذا ایفا کند.
صالحی به سهم بسیار اندک ایران از گردش مالی غذای حلال در جهان اشاره و بیان کرد: طرح اعطای نشان طیب به محصولات غذایی که در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی انجام شده‌است، یک برند بسیار خوب برای مطرح کردن ایران در جهان در زمینه غذای حلال است که می‌تواند خلاء‌های اشاره شده را پرکند.
وی گفت: در برنامه چهارم توسعه کشور بر توسعه شبکه‌های ملی پژوهش و فناوری تاکید شده و هم اکنون حدود 9 شبکه در وزارت علوم تاسیس شده که متاسفانه فعالیت زیادی ندارند.
صالحی ادامه داد: صنعت غذا ظرفیت بالایی برای شبکه سازی و ایجاد ارزش افزوده دارد که می‌بایست در آن از بخش خصوصی برای پویایی آنها بیشتر کمک گرفته شود.
وی گفت: با همکاری در زیست بوم فناوری و ایجاد هم افزایی، این موسسه می‌تواند بر رشد درآمد اختصاصی بیشتر تمرکز داشته باشد.
در ادامه «دکتر سید محمد علی رضوی»، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ضمن تبریک روز جهانی غذا گفت: از آنجا که غذا اساسی‌ترین نیاز انسان می‌باشد روز جهانی غذا از سوی سازمان ملل با دغدغه گرسنگی و فقر در جهان نامگذاری شده‌است.
وی ادامه داد: متاسفانه علی رغم رشد تکنولوژی و رفاه، فقر و گرسنگی در جهان گسترش پیدا کرده که امیدوارم در ایران و جهان روزی فرا برسد که فقر ریشه کن شود.
رضوی افزود: در کنار فقر و گرسنگی جهانی، ایمنی و امنیت مواد غذایی از موضوعات با اهمیت دو دهه اخیر به شمار می‌روند که با توجه به آن روز جهانی ایمنی مواد غذایی توسط یونسکو نامگذاری شده است.
وی ادامه داد: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی می‌بایست به عنوان تنها مرجع پژوهشی علمی کشور در صنعت غذا در سیاست‌گذاری، تدوین استانداردها و نظارت سکان دار بحث امنیت و ایمنی مواد غذایی باشد.
وی با تاکید بر اینکه در جهان بر ایمنی و سلامت مواد غذایی بیشتر از درمان تمرکز می‌شود گفت: متاسفانه در کشور ما این موضوع برعکس است و باید این نگرش عوض شود تا تولید غذای ایمن به منظور پیشگیری از بیماری‌ها در اولویت قرار گیرد.
وی در ادامه به اولویت‌ها و برنامه‌های پیش رو اشاره و بیان کرد: تشکیل قطب‌های فناوری مبتنی بر مزیت‌های نسبی با همکاری صنعت غذا، تولید دانش فنی، توسعه فناوری و تجاری‌سازی دستاوردها به منظور تحقق اقتصاد دانش بنیان، نیاز سنجی‌های صنعت غذا، تامین منابع مالی پایدار،گسترش فعالیت شبکه ملی پژوهش و فناوری صنایع غذایی و توسعه تعامل سازنده با سازمان ها و نهادهای مرتبط از جمله مهمترین برنامه‌های این موسسه می باشند.
«دکتر قدیر رجب زاده»، رئیس سابق موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نیز در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از دوران تصدی این پست گفت: اخذ مجور قطعی ارتقای پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به موسسه پژوهشی، ایجاد دو گروه پژوهشی ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی و ماشین آلات صنایع غذایی و راه اندازی 3 آزمایشگاه تخصصی در زمینه ارزیابی حسی مواد غذایی، تشخیص محصولات تراریخته و واحد تحقیقات و خدمات پلاسما از جمله تغییرات ساختاری انجام شده از سال 95 تاکنون می باشد.
عضو هیأت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بیان کرد: همکاری با شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تدوین سند ملی امنیت غذایی، توسعه ارتباطات با بخش های مختلف صنعتی از طریق تمرکز بر تقاضا محوری و انجام پژوهش های کاربردی با انعقاد قرارداد با 251 واحد تولیدی و همچنین توسعه نشان غذای طیب با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و آستان قدس رضوی از مهمترین اقدامات انجام شده به شمار می روند.
وی در پایان به فعالیت های بین‌المللی این موسسه اشاره کرد و گفت: برگزاری کارگاه‌های آسیا – اقیانوسیه پروبیوتیک‌ها با همکاری (APIFP) و همایش توسعه همکاری‌های علمی و منطقه‌‌ای در حوزه علوم و صنایع غذایی ، اخذ مجوز جذب دانشجوی دکتری بین المللی از وزارت علوم و انعقاد 16 قرارداد پژوهشی و 14 تفاهم‌نامه با دانشگاه‌ها، موسسات پژوهشی و واحدهای صنعتی خارج از کشور از جمله مهمترین دستاوردهای این موسسه در حوزه بین المللی بوده‌است. 
 

تگ ها: