موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با همکاری شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی مجموعه دورههای آموزشی تخصصی صنایع غذایی را به مناسبت هفته ملی پژوهش و فناوری برگزار می کند.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، این دورههای آموزشی به منظور افزایش گستره آموزش های تخصصی در زمینه صنایع غذایی به صورت مجازی از ابتدای آذر ماه با ارائه گواهینامه معتبر برگزار میشوند.
طیف سنجی، کروماتوگرافی گازی، طیف سنجی مرئی فرابنفش، میکروسکوپ الکترونی روبشی، الکتروفورز، جذب اتمی، نفرق نور پویا، کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا، میکروسکوپ نیروی اتمی، استخراج PCR و DNA و الکتروفورز آگارز، پراش اشعه ایکس و کاربرد فناوری های نوین در صنایع غذایی از جمله موضوعات آموزش این مجموعه کارگاه های تخصصی هستند.
علاقه مندان به ثبت نام در این دورههای آموزشی میتوانند به وب سایتهای www.rifst.ac.ir و www.labsnet.ir مراجعه و یا با تلفن های 05135425409 و 02166941085 تماس حاصل فرمایند.