قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل به منظور آشنایی با فعالیت های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و ارائه رهنمود در خصوص گسترش همکاری های علمی و بین المللی از این موسسه بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، «دکتر وحید حدادی»، قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رییس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم در بازدید از این مرکز پژوهشی ضمن ابراز خرسندی از تعاملات بین المللی و فعالیت های موثر این موسسه در کلیه زمینه های علمی و پژوهشی در صنعت غذا افزود: اخیرا ارتباط خوبی با وزارت علوم کشورهای منطقه جهت تعاملات علمی، پژوهشی، فناوری و جذب دانشجوی بین المللی به ویژه در کشور عراق ایجاد شده است که هماهنگی های لازم برای بازدید از موسسه جهت توسعه همکاری های مشترک انجام خواهد شد.
وی با اشاره به فعالیت های بین المللی گسترده و مثمر ثمری که در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی انجام شده افزود: در گذشته انتقال فناوری از کشورهای اروپایی رونق داشت اما امروزه کشورهای صربستان، ترمنستان، ازبکستان و سایر کشورهای منطقه متقاضی همکاری علمی و فناوری و همچنین خرید دستگاه های با تکنولوژی بالا از ایران هستند، و لذا موسسه می تواند در جهت انتقال دانش فنی و یافته های پژوهشی در خصوص صنعت غذا به این کشورها تاثیرگذار باشد.
وی ادامه داد: مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم با برقراری ارتباط مناسب با سایر کشورها، آمادگی هر گونه حمایت در برقراری تعاملهای لازم با مراکز علمی و صنعتی سایر کشور ها از موسسات و دانشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم دارد.