ورود به بخش استارت آپ ها rocket
  1. برنامه های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در هفته پژوهش و فناوری 1401 اعلام شد

همراه با ایام گرامی‌داشت هفته پژوهش در سراسر کشور، برنامه‌های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در هفته پژوهش و فناوری 1401 اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، مشروح برنامه های این موسسه به شرح زیر اعلام می شود: 
حضور در  نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان 
این موسسه با حضور فعال در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان ضمن معرفی آخرین دستاوردها اقدام به برگزاری کارگاه جانبی و رونمایی از دستاورد نوآورانه منتخب موسسه در حاشیه این نمایشگاه می نماید.
روز جامعه و پژوهش 
به منظور تحکیم ارتباط با بخش خصوصی برگزاری نشست مدیران صنایع با معاونت پژوهشی موسسه در 19 آذر ماه از دیگر برنامه های موسسه در ایام هفته پژوهش می باشد.
روز رسانه 
در روز رسانه موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با همکاری مشترک خبرگزاری ایرنا اقدام به  برگزاری میزگرد خبری با موضوع «چالش های پژوهش در صنعت غذا» با حضور مدیران مرتبط استانی و نمایندگان بخش خصوصی نموده است. 
روز صنعت و پژوهش 
در این روز (21 آذر ماه) نشست تخصصی با عنوان "مسیر دانش بنیان شدن و چالش های پیش رو" با حضور انجمن دانش بنیان استان و تمرکز بر نقش موسسه در دانش بنیان شدن واحدها و شناخت فرصت های همکاری برگزار خواهد شد.
تور علمی بازدید از موسسه 
به منظور تقویت ارتباط با جامعه، آشنایی پژوهشگران، نخبگان و جوانان با ظرفیت ها، واحدهای سازمانی و خدمات قابل ارائه موسسه، در روز 22 آذر ماه تور بازدید از موسسه برگزار می شود.  
برگزاری مسابقه دانش آموزی
در روز 22 آذر ماه مسابقه ای با عنوان "پژوهش و صنعت غذا" با محور های  ایده، عکس و نقاشی برای دانش آموزان با همکاری آموزش و پرورش مشهد برگزار می شود که به نفرات برتر جوایز نقدی اهدا خواهد شد. 
روز بزرگداشت هفته 
در روز 23 آذر ماه نشستی با حضور اعضای هیات علمی، کارشناسان، بازنشستگان و دانشجویان موسسه، برای تقدیر از برترین ها در بخش های پژوهشگر، رساله، همکار صنعتی، کارشناس بخش آزمایشگاهی و کارشناس بخش اداری برتر برگزار می شود.
برگزاری دوره های آموزشی (از 2 الی 19 آذرماه)

برگزاری 12 دوره آموزشی تخصصی علوم غذایی به شرح جدول پیوست:    

ردیف

نام دروه آموزشی

مدرس

زمان برگزاری

ساعت

1

طیف سنج مادون قرمز

دکتر مسلم جهانی

  1401/09/02  

 10 الی 14 

2

کروماتوگرافی گازی

دکتر عادل بیک بابایی

  1401/09/05

 10 الی 14

3

طیف سنجی مرئی فرابنفش

دکتر مسلم جهانی

  1401/09/06

 10 الی 14

4

میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM)

مهندس مصطفی میرحسینی

  1401/09/07

 10 الی 14

5

الکتروفورز SDS PAGE

مهندس ساره حجی آبادی

  1401/09/08

 10 الی 14

6

جذب اتمی

دکتر مسلم جهانی

  1401/09/09

 10 الی 14

7

تفرق نور پویا

مهندس سحر صالحی

  1401/09/12

 10 الی 14

8

کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

دکتر جواد فیضی

مهندس فهیمه محمودی

  1401/09/13

 10 الی 14

9

میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM)

مهندس مصطفی میرحسینی

  1401/09/14

 10 الی 14

10

استخراج DNA، PCR و الکتروفورز آگارز

مهندس ساره حجی آبادی

  1401/09/15

 10 الی 14

11

پراش اشعه ایکس (XRD)

مهندس فریبا علی

  1401/09/16

 10 الی 14

12

کاربرد فناوری های نوین در صنایع غذایی

دکتر مرتضی محمدی

  1401/09/19

 10 الی 14

 

 

 

تگ ها: