اطلاعيه تکمیلی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در خصوص مرحله ارزيابي تخصصي آزمون نيمه‌متمركز دكتري سال 1402

به اطلاع داوطلبان معرفی شدگان مرحله اول آزمون دوره دکتری تخصصی كه جهت مصاحبه دکتری در سامانه ثبت نام کرده اند میرساند که روز دوشنبه مورخ 1402/04/05ساعت 8 صبح (جدول تکمیلی ساعت دقیق مصاحبه در روزهای آتی بعد از ثبت نام اینترنتی شما عزیزان روی سایت قرار میگیرد.) در محل موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به آدرس: مشهد- کیلومتر 12 بزرگراه آسیایی مشهدقوچان، پردیس پارک علم و فناوری خراسان، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مراجعه نمایید .

مدارك مورد نياز:

- تكميل و پرینت از فرم شماره 1 (سایت ثبت نام)

- تکمیل و پرینت فرم طرح واره مربوط به هر کد رشته محل (فایل طرحواره)

- اصل و پرینت کلیه صفحات شناسنامه و كارت ملي

- شش قطعه عکس سه در چهار پشت نویسی شده

- اصل و پرنت  مداركی كه وضعیت نظام وظیفه معرفی شده را با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در دفترچه راهنمای شركت در آزمون مشخص نماید. (ویژه آقایان)

- تحویل حداقل دو توصیه نامه از سوی اساتید (ترجیحا ًراهنما و مشاور) مبنی برصلاحیت داوطلب برای ادامه تحصیل دردوره دكتری

- پرینت کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1402

- اصل و پرینت مدرك كارشناسي و كارشناسي ارشد و ريز نمرات هر دو مقطع

- اصل پایان نامه دوره کارشناسی ارشد و پرینت از صفحات اول و چکیده پایان نامه

تبصره 1- آن‌دسته از داوطلبان كه فارغ‌التحصيل دوره كارشناسي ناپيوسته مي‌باشند علاوه بر پرینت مدرك كارشناسي ناپيوسته مي‌بايست پرینت مدرك كارداني را نيز تحویل داده شود

تبصره 2- آن دسته از دانشجويان سال آخر كه حداكثر تا تاريخ 1402/06/31در مقاطع كارشناسي ارشد و يا دكتري حرفه‌اي فارغ‌التحصيل خواهند شد، مي بايست اصل گواهي تاييد شده توسط دانشگاه محل تحصيل (فرم پیوست در دفترچه سازمان سنجش)، مربوط به معدل واحدهاي گذرانده شده خود را تحویل دهند.

- فیش یا پرینت تصویر پرداخت مبلغ 2،000،000 ریال برای یک رشته‌گرایش( و  500،000 ریال برای هر رشته‌گرایش اضافه) که قابل واریز از طریق درگاه اینترنتی مشخص شده در سایت میباشد.

توجه: مبلغ مذكور غیرقابل استرداد است.

- پرینت حكم كارگزيني براي داوطلبان حائز شرايط سهميه مربيان رسمي قطعي و يا رسمي آزمايشي وزارت علوم تحقیقات و فناوری

- و پرینت کلیه مستندات بارگزاری شده در سایت ثبت نام از مقاله، گواهی های تدریس، کتاب، ثبت اختراع و ...........