سمپوزیم بین المللی امنیت غذایی و توسعه پایدار با میزبانی دانشگاه صنعتی هوچی مین ویتنام و همکاری پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و انستیتو متخصصان صنایع غذایی آسیا اقیانوسیه (APIFP)، در تاریخ 2 و 3 اذرماه 1396 برگزار می گردد.
در این سمپوزیم که با حضور جمعی از متخصصین علوم و صنایع غذایی کشورهای مختلف برگزار خواهد شد، دکتر ملک الطاف حسین رییس و موسس انستیتو متخصصان صنایع غذایی و استاد دانشگاه لینکلن نیوزلند به عنوان رییس جلسه حضور خواهند داشت.
همچنین یک روز قبل از برگزاری این سمپوزیم چهارمین کارگاه آسیا - اقیانوسیه پروبیتیک ها در دانشگاه هوچی مین با همکاری علمی پژوهشکده برگزار خواهد شد.
تگ ها: