ضمن تبریک به پذیرفته شدگان آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1403 به اطلاع می رساند جهت روز سه شنبه مورخ 1403/06/27 جهت ثبت نام حضوری، و انتخاب واحد به مؤسسه مراجعه نمایید. لازم به ذکر است کلاسها از هفته دوم مهرماه روز شنبه مورخ 1403/07/07شروع می­گردد.

• همچنین اطلاعیه تقویم ثبت نام الکترونیکی نیز بعد از ثبت نام حضوری به اطلاع شما عزیزان خواهد رسید .
  • در خصوص دانشجویانی خانمی که متقاضی استفاده از خوابگاه می­باشند خواهشمند است حداکثر تا روز شنبه مورخ 1403/06/25 با شماره 5425414-051 تماس گرفته و اطلاع  دهند تا هماهنگی های لازم انجام شود.

1. مدارك مورد نياز:
  • - شش قطعه عکس 3*4 پشت نویسی شده
  • - اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه دو سری
  • - اصل و کپی مدک کارشناسی
  • - اصل و کپی مدرك كارشناسي ارشد (فوق لیسانس) یا دکتری حرفه ای مورد تأیید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا شورای عالی انقلاب فرهنگی (فارغ التحصیل1403 ) که در آن معدل دوره کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) قید شده باشد. حداکثر تا تاریخ 1403/06/31
  • - پذیرفته شدگانی که به دلائلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) یا دکتری حرفه ای نمی­باشند، لازم است اصل گواهی تأیید شده توسط دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی ارشد(فوق لیسانس) یا دکتری حرفه­ای را ارائه نمایند که در آن قید شده باشد اشتغال به تحصیل نامبرده موردتأیید وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی می­باشد.
  • - مدرك وضعیت نظام وظیفه
  • - مدرک سهمیه رزمندگان و ایثارگران
  • - سهمیه مربیان
  1. آدرس مؤسسه:
  • مشهد- کیلومتر 12 بزرگراه آسیایی مشهد – قوچان، پردیس پارک علم و فناوری خراسان، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی

تذکر : خواهشند است اطلاعات تکمیلی را از روی سایت موسسه پیگیری کنید .