بسمه تعالی

بدینوسیله به استحضار می رساند موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در راستای توسعه همکاری های علمی بین المللی و بمنظور تبادل آخرین یافته های پژوهشی و دستاوردهای تحقیقاتی بین اساتید و پژوهشگران جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه های کشورهای منطقه اقدام به برگزاری اولین کنگره "توسعه همـکاری های علمی و منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی" با همکاری تعدادی از دانشگاه های کشور عراق و سوریه  در دوم و سوم شهریور ماه سال جاری نموده است. اين رویداد بر آن است تا تعاملات علمی و پژوهشی بین اساتید و دانشجویان کشورهای حاضر در مراسم را گسترش داده و با بهره گیری از فن بازار و نمایشگاه تخصصی دستاوردهای دانش بنیان (iFood) که به طور همزمان در محل نمایشگاه های بین المللی مشهد با حمایت علمی موسسه برگزار می شود، بسترهای لازم برای ایجاد روابط مستحکم تر علمی- صنعتی را میان محققین کشورهای همجوار فراهم سازد.

نظر به اهمیت ملی و منطقه ای همایش مزبور  و با توجه به استقبال گسترده روسا و اساتید دانشگاه های عراق و سوریه، بدینوسیله از اساتید، متخصصین و دانشجویان رشته های علوم کشاورزی و صنایع غذایی دعوت می گردد تا تاریخ 25/04/1397 چکیده  مقالات علمی خود را به دبیرخانه همایش ارسال فرمایند.  برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص محورهای همایش و همچنین نحوه نگارش و ارسال مقالات به  وبسایت رویداد به آدرس: www.agro2018.com  مراجعه و یا با دفتر همکاری های علمی بین المللی موسسه به شماره 05135425338 تماس حاصل فرمایید.

با سپاس

دبیرخانه همایش