به گزارش روابط عمومی دومین و آخرین دوره آموزشی مالکیت فکری باهدف اطلاع از آخرین قوانین مربوط به داوری و بازآموزی داوران اختراعات برگزار و به کار خود پایان داد.
موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بهعنوان مرجع داوری و همکار مرکز مالکیت معنوی و اداره ثبت اختراعات ایران، و تنها مرجع تخصصی حوزه غذا، با همکاری این مرکز و همچنین دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اقدام به برگزاری این دوره ششروزه کرده بود.
این دوره از کلاسها زیر نظر مرکز مالکیت معنوی و با حضور جناب آقای باده نوش، مدرس اداره ثبت اختراعات، بهعنوان مدرس دوره اجرا گردید.
تگ ها: