به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر پیمان صالحی، معاون محترم پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هیات همراه در تاریخ 18 دی ماه 1403 از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بازدید کردند.
بنا براین گزارش دکتر یدالله اردوخانی، مدیر کل محترم دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و دکتر ابوالفضل باقری مشاور محترم اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری رییس جمهور دکتر صالحی را همراهی کردند.
در این جلسه دکتر جواد فیضی، معاون پژوهش و فناوری موسسه و مهندس سروش بشرویی معاون اداری و مالی موسسه به ارائه گزارش و تشریح دستاوردهای موسسه پرداختند.
دکتر سید محمد علی رضوی، رئیس موسسه ضمن خوشامدگویی و تشکر از آقای دکتر صالحی، به نقش کلیدی پژوهشهای کاربردی در توسعه پایدار صنایع غذایی اشاره کرد و بر لزوم حمایت از پروژههای نوآورانه تأکید نمود. او بر اهمیت ایجاد زیرساختهای مناسب برای پژوهش و توسعه فناوریهای جدید در صنایع غذایی تأکید کرد و خواستار توجه ویژه به نیازهای پژوهشگران و محققان موسسه در خصوص ابلاغ ماموریت ملی موسسه شد.
دکتر رضوی در ادامه به تشریح مشکلات موجود فراروی تحقیقات و پژوهشها از جمله کمبود اعتبارات پژوهشی، محدودیت فضای فیزیکی و همچنین تجهیز آزمایشگاه ها پرداخت و در ادامه از حمایت های ویژه معاون محترم پژوهشی وزارت علوم برای توسعه و ارتقای موسسه تقدیر کرد.
دکتر صالحی در پایان این بازدید ضمن ابراز خرسندی از حضور در این موسسه و فعالیت ها و دستاوردهای پژوهشی، نکات مهمی را درباره ارتقای جایگاه موسسه، افزایش جذب عواید اختصاصی و توجه ویژه به اعتبار مالیاتی قانون جهش تولید دانش بنیان از طریق ارتباط موثر با صنعت غذای استان بیان فرمودند.