گروه همکاریهای علمی بینالمللی موسسه وبیناری علمی با موضوع "کاربرد تریبولوژی در مواد غذایی و محصولات خوراکی" برگزار میکند. در این وبینار علمی آقای دکتر سیاوش سلطان احمدی پژوهشگر دانشگاه لیدز کشور انگلیس به بررسی آخرین یافتههای علمی در زمینه تریبولوژی خواهد پرداخت.
این رویداد علمی در تاریخ 4 شهریور 1402 از ساعت 12:30 در مکان سالن جلسات موسسه بهصورت وبینار برگزار میگردد.
علاقهمندان جهت اطلاع از نحوه ثبتنام میتوانند با شماره 35425405-051 تماس حاصل نمایند.
تگ ها: